Selecteer een pagina

Coaching

Ik ben heel erg geholpen door dit coachtraject.

Ik heb veel meer inzicht gekregen in mijn kwaliteiten en hoe ik die het liefst in zou willen zetten in mijn werk.

Evelien

Uit balans raken

Iedereen kan met andere oorzaak uit balans raken bijvoorbeeld door stress op het werk of studie, een stukgelopen relatie, het verlies van een dierbare, burnout klachten, niet weten wat je wilt, niet lekker in je vel zitten, willen veranderen van baan, en veel meer.

Wanneer je uit balans raakt, werkt dat vaak zowel geestelijk als lichamelijk door. De klachten die dit oplevert kunnen per persoon flink verschillen. Misschien voel je wel veel verdriet, boosheid of onmacht. Misschien merk je juist dat je lichamelijk enorm moe bent en niet meer kunt werken of studeren. Misschien heb je wel geen idee van wat je nu wilt in je leven. Vastlopen in het één heeft vaak zijn weerslag op het andere waardoor je in een neerwaartse spiraal kan komen.

Belangrijk is om die spiraal ergens te doorbreken. Dat kan zowel op het fysieke vlak als ook op het mentale of emotionele vlak.

In balans komen

Afhankelijk van waar jij vastloopt en waar jouw behoeftes liggen maken we samen een plan om een nieuwe balans te vinden. Dit zal er bij iedereen anders uitzien maar doorgaans kun je verwachten dat we samen (in de buitenlucht) coachsessies en beweegsessies hebben of een combinatie daarvan. Ook zul (coach)oefeningen meekrijgen en/of een beweegschema waar je zelf mee aan de slag gaat.

Op deze manier zul je merken  dat je meer zicht zult krijgen op waar je tegenaan loopt en waarom en ook welke stappen je kunt zetten om daar wat aan te doen.

 De coaching zal meestal buiten in de natuur (in Wageningen en omgeving) plaatsvinden en als het niet anders kan binnen.

De tarieven voor coaching zijn 90 euro per uur (particulier). De sessies duren 60 tot 90 minuten

Wil je graag meer informatie over mijn coaching?

Share This