Selecteer een pagina

Cocoon

Linda is betrouwbaar, kan goed luisteren, straalt liefde uit en is intelligent.

Dit traject heeft me echt geholpen om meer in balans te komen.

Marion

De weg welke ik nu ingeslagen ben voelt goed en is goed.

Al mijn twijfels zijn weg.

Ik ga er voor!

Esther

Verandering

Cocoon staat voor mij symbool voor een plek waar verandering plaatsvindt, voor een natuurlijk veranderingsproces dat bij het leven hoort. Ook is het zo dat wanneer je met jezelf aan de slag gaat er vaak behoefte is om “te coconen” , de behoefte aan focus op en aandacht  voor jezelf, die nodig is om iets te veranderen.

Visie

Ik geloof in de helende werking van de natuur, van het buiten zijn. De rust en de ruimte daar maken het makkelijker om ook rust en ruimte in je hoofd te voelen en van daaruit helderder te krijgen wat het is waar je tegenaan loopt.  Ik geloof in de helende werking van niet alleen oplossingen zoeken met je hoofd maar oplossingen ervaren door het te voelen en je lijf te gebruiken. Bovendien zegt je lijf vaak meer dan je woorden of je gedachtes.

Ik geloof in de eigen kracht van een ieder, in de eigen kracht van jou en dat wanneer doet waar jij in gelooft je het meest in balans bent. Dat wil niet zeggen dat je altijd alleen maar blij en gelukkig bent of moet zijn. In balans zijn wil zeggen dat je: 1) vitaal genoeg bent om tegenslag op te vangen 2) op andere momenten zorgeloos geniet en  3) op andere momenten daar tussenin zit.

Juist de combinatie van in de natuur zijn, je lijf voelen en je kracht ervaren is helpend wanneer je opzoek bent naar een nieuwe balans.

Over mij

De coach achter Cocoon Coaching is Linda Admiraal.

Geboren op Madagascar en opgegroeid in Kwadijk (NH). Ik ben naar Wageningen gekomen voor mijn studie Tropisch Landgebruik.

Deze heb ik met veel plezier afgerond om vervolgens voor de WUR te gaan werken. Al gauw realiseerde ik me dat ik daar niet kon doen wat ik belangrijk vind en heb een switch gemaakt door met mijn grote hobby te gaan werken, in de sport en gezondheid.

Eerst 5 jaar bij een sportschool en vervolgens al jaren als zelfstandig Personal Trainer, heerlijk in de buitenlucht.

In de jaren als Personal Trainer heb ik veel geleerd over het effect van fysieke gezondheid op de mentale gesteldheid en ook andersom. Van daaruit ontstond de behoefte om me verder te verdiepen in het coachingsvak en heb ik verschillende opleidingen (Life en Loopbaancoaching, Motiverende gespreksvoering, Mediation opleiding) gedaan.

Nog steeds werk ik ook als Personal Trainer, Bokstrainer en Bootcamp instructeur simpelweg omdat ik dit werk ontzettend leuk  en waardevol vind en er veel plezier aan beleef. (www.personaltrainerwageningen.nl). 

Naast mijn werk ben ik ook erg gelukkig met mijn gezin. Mijn grote liefde Peter en 4 prachtige kinderen.

Persoonlijke ervaring

Het is wetenschappelijk bewezen dat bewegen en buiten zijn helpt wanneer je mentale klachten hebt, maar mijn wens om met CocoonCoaching mensen op deze manier te gaan coachen komt ook voort uit persoonlijk ervaring.

Op jonge leeftijd heb ik zowel mijn vader als mijn broer verloren. Ik was nooit een prater als kind/jongere, maar het bewegen, het opzoeken van mijn vrijheid in de natuur en het onbekende waren voor mij manieren om op de been te blijven.

En dat werkte goed, maar ik voelde ook wel dat ik één slag nog miste. Dat kwam pas later toen de pijn zakte en ik er over leerde praten. En ook daar kon ik juist weer de heftigheid van de loskomende gevoelens kwijt, buiten in beweging. 

Wil je meer in balans komen?

Share This